Hoppa till sidans innehåll

Med Energi blir vi starkare

04 FEB 2019 21:33
Försäsongen är i full gång i toppmoderna anläggningen Energi Träningcenter i Skövde. Där får killarna hjälp med att förbereda sig inför årets säsong i division ett.
  • Skapad: 04 FEB 2019 21:33

Vi träffar laget tillsammans med Energi Träningcenters grundare Peter Lundell och huvudtränare Stefan Strind under måndagens träning. Den nya ledarstaben med Stefan i spetsen lägger fokuset på fysträningen. En rejäl planering har gjorts inför säsongen och förra veckan genomfördes Yo-Yo tester i Arena Skövde.

- Det gav oss en måttstock att jobba utifrån, vi vet att det finns mycket att jobba på i just denna delen av träningen med detta laget och jag är riktigt glad över att få hjälp av Peter och Sebastian här på Energi med denna delen. De tänker på samma sätt som oss och utgår från spelarnas bästa.

Skövde AIK firar 100 år men det blir även ett 10-årsjubileum som firas under hela året.

- Ja det stämmer, vi firar tio år i år. Det firar vi med att vi bygger om, investerar i nya maskiner, bättre omklädningsrum, nya ytor för våra medlemmar och massor med happenings under 2019, så det blir ett fullspäckad år säger Peter Lundell.

Energi har varit partner till Skövde AIK sedan 2011.

- En av dom största anledningar till att vi är partners till Skövde AIK är att man jobbar på ett sätt som är hållbart i längden, det är förvisso en elitsatsning men inte på bekostnad utav allt annat. Man elitsatsar med målet att jobba med lokala produkter och i dagens fotboll så är det ofta att man försöker värva in spelare till fotbollslag idag men här väljer SAIK att ta in spelare från närområdet vilket vi tycker är väldigt bra, det gynnar fotbollen i hela länet.

På anläggningen i Skövde jobbar ett drygt 40-tal personal hos Energi

- Just där skiljer det sig jämfört med 10 år sedan, det har varit en fantastiskt häftig resa. Detta projektet har ändrat sig genom årens gång, jag trodde inte att vi skulle kunna erbjuda allt som vi gör idag för tio år sedan. Det har blivit oerhört mycket möten med människor som man lärt känna under alla dessa år, mycket kramar, tårar, människor som lyckas och öppnar upp sig så det är fantastiskt kul.

I Skövde har anläggningen över 1500 medlemmar med varierande ålder. 

- För oss så handlar det inte om att ha flest medlemmar i Skövde, utan för oss handlar det om att kunna jobba nära våra medlemmar och det är lättare att göra med 1500 än t.ex. 3000. Våra medlemmar tränar ganska mycket, är här ofta vilket är fantastiskt kul. Vi har hela tiden en ambition att växa men det viktigaste för oss är att våra medlemmar trivs och får plats", avslutar Peter innan killarna drar igång kvällens träningspass med Sebastian som är personlig tränare på Energi.

Skribent: Marcus Peterson
Epost: Adressen Gömd










Teckna elavtal med B Energi



site stats


Sedan 27/12 -07

Postadress:
Skövde AIK - Fotboll
Billingehovsvägen 6
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehovsvägen 6
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0705373092
E-post: This is a mailto link

Skövde AIK:s
Totalsponsorer


Asplunds_140px



BillingeEnergi_140px

Cejn_140px

Cementa_140px


Daloc_140px



Hellbergs_140px

icamaxi_140px

Handelsbanken_140px


Jobmeal

Lindströms bil_140px





Olearys_140px

Rapp_140px

Roupez_140px

Scandic_140px

SLA

Sommarland_140px



Stena_140px

Städkonsult_140px



Swedbank_140 px

VolvoPowertrain_140px



Zerva_140px