SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde AIK
Fotboll
Klassfotbollen 2024 - TACK
2024-05-29 13:21

Några dagar efter 2024 års Klassfotboll får vi konstatera att årets evenemang blev en succé ur många aspekter. 

Vädret var med oss och dagen bjöd på en svalare förmiddag och en varmare och solig eftermiddag. Matcherna var i gång från 08.00 till 19.00 för alla barn från förskoleklass till årskurs 6.

 

Stort tack alla ni som bidragit till Klassfotbollen 2024 och den superhärliga dag det blev. Tack alla deltagare, ledare och föräldrar som var på plats och gjorde dagen möjlig. Tack alla funktionärer och föräldrar i Skövde AIK som varit med och hjälp till. Tack till sponsorer och partners för ert stöd och tack till alla ni som kom och tittade.

 

Med Skövde AIK:s värdegrund - Glädje, Gemenskap, Kärlek och Kraft i fokus sätter vi punkt för klassfotbollen 2024. Nu väntar efterarbete och utvärdering så att vi kan göra Klassfotbollen 2025 ännu bättre. Har du några synpunkter om dagen och vill komma in med värdefull feedback så hör av er på mejl till klassfotboll@skovdeaik.se

 

Se bildsvep från Klassfotboll 2024 i vårt bildarkiv HÄR (skulle någon mot förmodan hamnat på bild och ni har synpunkter om detta, hör av er till mejladressen ovan).

 
Guldpartner
Annonser