SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
Välkommen till Skövde AIK P2012/P12

Skövde AIK går har nu under vintern/våren över till Sportadmin vad gäller föreningens alla lag.

 

Detta i ett steg i att tydliggöra nyhets- samt kommunikationsflödet för vårt representationslag men även öka smidigheten för våra medlemmar och för oss som jobbar runt föreningen i vår kommunikation ut till alla medlemmar.

Intressekoll Skadevi cup i Skövde 28-30 juni SAIK pojkar 2012
2024-02-08 16:37

I Skövde AIK:s cuptrappa ingår i år Giff-cupen, Ulvacupen och Eskilcupen. I dessa cuper står klubben för laganmälningen.

 

Nu när grabbarna är 12 år gamla finns det även möjlighet att anmäla sig till IFK Skövdes Skadevi cup som är den 28-30 juni runt om i staden.
Men då behöver vi bekosta anmälningen själva. Slår man ut anmälningsavgiften på antalet spelare i cupen kommer det landa på 250-300 kr per person.

 

Ingen övernattning och mat under denna cup utan det bekostar man själv samt sover hemma. 

 

Under kvällen kommer det en kallelse i SportAdmin som vi använder som en intressekoll. För att se hur intresset är samt hur många lag vi ska anmäla. Svara gärna så skyndsamt som möjligt när ni vet hur era sommarplaner ser ut. Deadline är satt till 18/2.
Sedan kommer vi relativt snart skicka en anmälning där man då betalar in så vi kan anmäla oss.

 

Planeringen inför kommande säsong är igång! Kul!

 

Skickar även med en påminnelse kring att de extra träningarna för de som vill och kan börjar tisdag 20/2. 

 

mvh

Ledarna

 
Guldpartner