SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
Fortsatta steg framåt trots förlust mot Norrköping
2024-02-26 15:16

I den andra matchen i Ligacupens A-slutspel åkte vi till Östergötland och Platinum Cars Arena. I en målmässigt böljande match gör IFK Norrköping 1-0 efter 10 minuter. Målet gav oss tändvätska och vi vann mycket andrabollar resten av halvleken. Det resulterade i både 1-1 och 1-2 och dessutom ribbskott och flertalet målchanser. Vi är dessutom kompakta i försvarsspelet och tillåter inte några målchanser. På en kontring och med halvlekens sista spark gör IFK 2-2. 

 

I andra halvlek fortsätter vi skapa chanser och vara kompakta i försvarsspelet. Liam N kvitterar till 3-3 med en frispark i krysset som Super Mac i tidningen Buster skulle vara avundsjuk på. IFK gör slutresultatet 4-3 med 15 minuter kvar, vi fortsätter dock skapa chanser och har tre stycken riktigt vassa de sista minuterna. Vi har pratat om att spela hela matchen och det gör vi idag. Vi var definitivt värda mer poängmässigt men tar med oss en riktigt bra genomförd match. På söndag välkomnar vi IFK Göteborg till Södermalm.

 
Akademipartner
Guldpartner
Röd Partner
Annonser