SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
Spel i Sommarlands cup helgen den 2-4 Aug!
2024-06-30 16:55

Hej!

 

Det har kommit in ett erbjudande om att spela kostnadsfritt i Sommarlands cup som spelas helgen den 2 – 4 Aug 2024. Detta då cuparrangören vill fylla ut de sista lediga platserna som finns kvar där. Vi kommer troligen få spelschema lör 3 - sön 4 enligt kansli Skara FC.

 

OBS! Cupen spelas samma helg som Eskilscupen och kommer ej att påverka killarna som åker dit och spelar. Alltså, endast de killar som inte är anmälda till Eskilscupen är aktuella för kallelse till Sommarlands cup.

 

Då detta kommer med relativt kort varsel och mitt i semestertider, samt att vi medverkar i Eskils så har vi valt att ställa upp med endast ett lag. Laget kommer att kallas enligt säsongens träningsnärvaro hittills från högst till lägst, alltså from den 01/04/2024.

 

Alla har gjort en fantastisk vårsäsong, och vi har hunnit med väldigt mycket i form av träningar, seriematcher, läger samt 3 cuper. Tyvärr så kan vi inte ta med allihop, men ett lag med 9-10st beroende på intresse/möjlighet känns som att vi borde kunna få ihop 😊

 

Svara gärna med ett ”Nej” om ni vet att ni absolut inte kan/vill vara med den helgen så slipper vi skicka ut kallelser i onödan. De som är anmälda till Eskilscupen behöver inte svara, vi har koll på det! Övriga som kan/vill vara med behöver inte heller svara så kallar vi ihop till ett lag när vi har lite bättre koll på intresse!

 

Det kommer även finnas möjlighet att köpa Sommarlandsentré till ett reducerat pris för de som är med och spelar, mer info kring det kommer så fort den rabatten blir fastställd!


Glad sommar!

 

/Ledarna

 
Guldpartner