SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
SAIK För Skaraborg

Med nästan 1000 medlemmar, varav drygt 900 är aktiva spelare, är Skövde AIK en viktig kraft i vårt region.

 

Med stöd i vår värdegrund som utgår från orden Kärlek, Gemenskap och Glädje skapar vi Kraft för att göra Skaraborg till en bättre plats att leva och växa upp på. Vår förening vill ta ett stort ansvar för hela vår regions utveckling och framtidstro. Vi vill bidra med Kärlek i form av kärlek till spelet fotboll genom förebilder på elitnivå och goda tränings- och matchmiljöer. Vi vill bidra med Gemenskap i form av mängder av mötesplatser för personer i alla åldrar. Vi vill bidra med Glädje i form av ett sunt ledarskap och mängder av timmar med bollen och lagkompisar som lekkamrater. Denna vilja är vi övertygade om ger stor Kraft för förändring och förbättring av vårt samhälle. 

 

Skövde AIK vill med sin position i Skaraborg och Sverige vara med och bidra till samhället på alla sätt vi kan. Vårt ansvar slutar inte där planen slutar. SAIK försöker hela tiden var drivande i regionen gällande social hållbarhet och inkludering vilket är helt i linje med vår värdegrund. Genom olika aktiviteter är vi en kraft som påverkar vårt samhälle till det bättre och driver vår föreningen och våra medlemmar framåt. Detta bland annat med hjälp våra seniorspelare, akademispelare och ideella i föreningen men även tillsammans med partners driver vi olika aktiviteter. Läs mer om dessa i flikarna här ovan (i menyn)

 

Enligt Svenska Fotbollsförbundets uträkning av samhällsnyttan vi som förening bidrar med ger vår förening hälso- och sjukvårdsbesparingar motsvarande nästan 10 miljoner kronor och bidrar med ett socialt värde på drygt 5 miljoner kronor. Samtidigt som vi är väldigt stolta över dessa siffror vill vi mer. 

 

 

Skövde AIK är från Skaraborg.

 

SKÖVDE AIK är FÖR SKARABORG.

 
Guldpartner