SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
Akademichef Roberth Jacobsson årets Unicoach
2024-01-23 19:55

Skövde AIK:s akademichef sedan 2015, Roberth Jacobsson tilldelades årets Unicoach för 2023.

Utmärkelsen har delats ut sedan 2020 och går till en ledare som under det gångna året gjort ett ambitiöst och engagerat arbete med att utbilda klubbens unga spelare och därmed förtjänar att uppmärksammas.

 

Motiveringen lyder:

 

“Roberth har varit en viktig bricka i Skövde AIK:s akademi under flera år och byggt upp verksamheten från grunden. Trots begränsade resurser skapas en ständig utveckling i akademin och runt de krav som certifieringen ställer. Dokumentationen i certifieringen håller högsta nationella nivå. 

Förutom sitt arbete i SAIK har Roberth under året medverkat i Svensk Elitfotbolls akademichefsråd samt på eget initiativ dragit igång erfarenhetsgrupper med akademichefer från olika klubbar.

Roberth är en person som trots många års erfarenhet hela tiden söker nya utmaningar, och därigenom vill vidareutveckla såväl sig själv som andra.”

 

Ni kan läsa en intervju med Roberth här

 
Akademipartner
Guldpartner
Röd Partner