SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll
Akademin och skola

Att samverka med skolor är ur utvecklingssynpunkt en möjlighet för våra spelare att få träna fler pass i veckan. Det är också ett sätt för Skövde AIK att ta ansvar för hela individen och inte bara det fotbollsmässiga. För att få en bra utveckling på planen måste också individen må bra utanför planen och lyckas med sina studier.

Genom samverkan med skolor får vi och kan ge bra återkoppling som rör individens utveckling på alla plan. På så sätt kan rätt resurser sättas in om det skulle behövas. För Skövde AIK är det mycket viktigt att individen har en gymnasieexamen då väldigt få kan bli elitspelare och ha det som yrke.

Vi samarbetar och har avtal med Olinsgymnasiet, Tibro. Skövde AIK:s spelare tränar på Lillegården i Skövde med klubbens tränare tre förmiddagar i veckan och bussas sedan till skolan. Läs mer om vår fotbollsprofil här: Olinsgymnasiet- Skövde AIK akademi

Vi samarbetar också och har avtal med Raoul Wallenberg högstadium åk 7-9 som har fotboll som profilval.
Raoul Wallenbergskolan

Kontakt skolansvarig
Roberth Jacobsson
roberth.jacobsson@skovdeaik.se
0760180772

 
Akademipartner
Guldpartner
Röd Partner
Annonser