SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skövde Allmänna Idrottsklubb
Fotboll

Biljettpriser

 

Priser för våra hemmamatcher kan variera med tanke på motstånd. Håll utkik på hemsida och sociala medier för mer information. Vi rekommenderar att man köper sin biljett i förtid på på vår biljettsida HÄR (detta för en smidig inpassering). Det går också betala med swish på plats eller kontant i Norra hemma-entrén.

Önskar ni köpa biljett finner ni biljetter och prisinformation HÄR

Personal som har ledsagarkort inom kommuner & dyl. och som kommer till matcher tillsammans med sina brukare går in gratis. Inget pristillägg för sittplatsbiljett för någon av ovanstående biljettkategorier. Vi tillämpar dynamisk prissättning så priset kan komma att justeras ned eller upp (till exempel vid ökade kostnader). Vid besök på Skövde AIK:s matcher på matchdagar så gäller följande priser som utgångspunkt under säsongen 2023.

Våra biljettpriser för säsongen i Superettan 2024 ber vi få återkomma med men troligtvis som under säsongen 2023+ ett "EarlyBird"-erbjudande. Köper du lösbiljett tidigare än 1 veckan innan aktuell match får du -10% rabatt på priset.
Likt 2023 priset på sittplats rad1 ligger 15% under övriga stolars pris (pga. skymd sikt).

För att undvika långa köer är det bra om ni har jämna pengar vid entrén. Vi tar ej kontokort vid entrén eller vid våra kiosker inne i arenan, men däremot tar vi swish.

Byggnadsår: 1922 men byggdes om 1935 och invigdes då med Margareta Kjellberg som underhållare. 1979 fick Södermalm Elljus och allvädersbanor.

Från och med oktober 2006 är även Södermalms IP utrustad med en konstgräsplan med värmeslingor. Läktaren fick då också en ansiktslyfting med gröna plaststolar. Utrymme för press m m har också byggts.

Placering: Södermalms IP ligger som namnet delvis avslöjar i de södra delarna av Skövde. Den ligger ca 1,5 km från centrum och centralstationen.

Publikkapacitet: 1933

Publikrekord: 13 239 (Kval till allsvenskan 1970 mot IFK Luleå)

Plamått: 105 X 65 meter

Kontakter: Länk till kontaktinfo

Besöksadress
Södermalms IP
Ekeskogsvägen
541 52 Skövde

 
Guldpartner
Röd Partner
Annonser